Leiderschapsprogramma’s

VIA Academy Professionals verzorgt twee leiderschapsprogramma’s. De programma’s richten zich op mensen met een HBO- of WO- werk- en denkniveau die werkzaam zijn binnen de logistiek, supply chain, techniek en maakindustrie maar ook daarbuiten. Individuele deelname is alleen mogelijk bij Your Career in Control. Beide programma’s kunnen als incompany variant worden verzorgd. Naast deze programma’s verzorgen wij diverse maatwerkprogramma’s op het gebied van leiderschap.

Your Career in Control

Your Career in Control voorziet in de ontwikkelbehoefte van potentials. Het programma heeft als doel HBO- en WO-opgeleiden te boeien en te binden. Door middel van trainingen, coaching en intervisie worden deelnemers gedurende een periode van 18 maanden opgeleid en intensief begeleid op het gebied van soft skills. Het programma bevat onder andere trainingen over communicatie, leiderschap, timemanagement en projectmanagement. Ook worden de deelnemers gecoacht in hun persoonlijke ontwikkeling door een bedrijfscoach en een coach van VIA Academy Professionals. Verder zijn er intervisiebijeenkomsten en werken wij samen met interessante gastsprekers. Wil je meer weten? Bekijk dan onze flyer.

Your Career in Control +

YCIC+ voorziet in de ontwikkelbehoefte van de mid-career professional. Deze groep vormt een kritische succesfactor voor het bedrijfsleven. Ze hebben in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd en zijn daarmee erg waardevol geworden voor hun organisatie. Daarnaast spelen deze mensen vaak een belangrijke (informele) rol in de cultuur binnen organisaties en afdelingen. Ze zijn loyaal en betrokken en uiten dit ook in hun manier van werken. Vaak ligt de focus echter meer op hard werken en minder op hun eigen ontwikkeling. YCIC+ levert daar graag een bijdrage aan.

Het programma heeft als doel mid-career professionals verder te ontwikkelen. Door middel van trainingen, coaching en intervisie worden deelnemers gedurende een periode van 12 maanden opgeleid en intensief begeleid. We besteden onder andere aandacht aan zelfinzicht, communicatie, generatieverschillen, leiderschap, coaching en timemanagement. Wil je meer weten? Bekijk dan onze flyer.