Chat with us, powered by LiveChat

Opleidingsprogramma’s

VIA Academy Professionals biedt diverse opleidingsprogramma’s aan voor persoonlijke ontwikkeling. De programma’s richten zich op HBO en academisch opgeleide medewerkers die werkzaam zijn binnen de logistiek en supply chain.

Your Career in Control

Met behulp van dit programma krijg je als logistieke of supply chain professional de kans om jezelf te ontwikkelen. Tijdens dit 1,5 jaar durende opleidingsprogramma, waarin talentontwikkeling centraal staat, begeleiden en coachen we onze kandidaten intensief en richten we ons op zowel professionele als persoonlijke vaardigheden.

Your Career in Control +

YCIC+ voorziet in de ontwikkelbehoefte van de ervaren professional in de logistieke en supply chain omgeving. Deze groep vormt een kritische succesfactor voor het bedrijfsleven. Ze hebben in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd en zijn daarmee erg waardevol geworden voor hun organisatie. Daarnaast spelen deze mensen vaak een belangrijke (informele) rol in de cultuur binnen organisaties en afdelingen. Ze zijn loyaal en betrokken en uiten dit ook in hun manier van werken. Vaak ligt de focus echter meer op hard werken en minder op hun eigen ontwikkeling. YCIC+ levert daar graag een bijdrage aan.

Het programma heeft als doel ervaren professionals verder te ontwikkelen. Door middel van trainingen, coaching en intervisie worden deelnemers gedurende een periode van 12 maanden opgeleid en intensief begeleid. We besteden onder andere aandacht aan zelfinzicht, generatieverschillen, leiderschap en coaching.