Talentprogramma

Your Career in Control

VIA Academy biedt een talentprogramma gericht op persoonlijke groei. Samen met vakgenoten ga je aan de slag om jouw stevigheid als leidinggevende of specialist verder uit te bouwen. Elk jaar in het voor- en najaar starten we een nieuwe groep.

Your Career in Control voorziet in de ontwikkelbehoefte van potentials in de logistiek, supply chain en de maakindustrie. Het programma heeft als doel deze doelgroep met een HBO/WO werk- en denkniveau te boeien en te binden voor deze branches. Door middel van trainingen, coaching en intervisie worden deelnemers gedurende een periode van 12 maanden opgeleid en intensief begeleid op het gebied van soft skills. Het programma bevat onder andere trainingen over communicatie, beïnvloeden, leiderschap, timemanagement, finance en projectmanagement. De deelnemers worden gecoacht in hun persoonlijke ontwikkeling door een bedrijfscoach en een trainer/coach van VIA Academy. Verder werken wij samen met interessante gastsprekers.

Is dit programma wellicht interessant voor jou of één van je medewerkers? Bekijk dan de flyer voor meer informatie en contactgegevens.

Binnenkort is het programma Your Career in Control ook beschikbaar in het Engels. Is dit programma wellicht interessant voor jou of één van je medewerkers? Bekijk dan de flyer voor meer informatie en contactgegevens.