Learning & Development

Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie van logistieke professionals en supply chain specialisten en dat merk je. Je hoeft ons niet uit te leggen wat je zo leuk vindt aan deze branche, wij zijn er verliefd op! Wat het voor jou extra interessant maakt, is dat we niet alleen werken voor logistieke dienstverleners, maar ook voor veel verladers die hun logistieke processen in eigen beheer uitvoeren.

Elkaar leren kennen

We willen je persoonlijk leren kennen. Het maakt niet uit of je zo snel mogelijk een nieuwe baan wilt of gewoon eens wilt sparren over je toekomst. We maken graag tijd voor je vrij. Tijdens onze kennismaking gaan we in op jouw cv, maar we willen het vooral over jou hebben: wie ben je, waar ligt je kracht, wat wil je bereiken en waar word je gelukkig van?

Gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling

Wij gaan verder dan het vinden van een baan die bij je past. Juist de ontwikkeling die je doormaakt tijdens je carrière begeleiden we graag. Ook na een plaatsing staan we dan ook altijd voor je klaar. Je kunt ons als klankbord gebruiken met betrekking tot je loopbaan. Of een training volgen aan onze eigen VIA Academy. Als je eenmaal via ons een baan hebt gevonden, kun je blijven werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Mis niets, word lid van onze LinkedIn bedrijfspagina en volg ons op Facebook en Twitter.