4 juni 2019

Op weg naar een nog sterker merk!

VIA Recruitment, gevestigd in de Innovatoren in Venlo, heet vanaf 4 juni 2019 VIA Logistics Professionals. Daarmee gaan de huidige labels VIA Recruitment en VIA Solutions onder één merknaam verder. Met deze nieuwe merknaam komt onze specialisatie in logistiek en supply chain nog duidelijker naar voren.

VIA Logistics Professionals is totaalpartner op het gebied van vaste banen, flexibele banen en persoonlijke ontwikkeling van logistieke en supply chain professionals. Ze werken in heel Nederland en daarbuiten voor logistieke dienstverleners én verladers voor wie logistiek en supply chain een belangrijke pijler is. Voor deze opdrachtgevers is VIA dé recruitment- en opleidingspartner die helpt ambities en doelstellingen te realiseren. Dat doen ze door nieuwe mensen te vinden en de huidige medewerkers te ontwikkelen middels diverse opleidingsprogramma’s van VIA Academy Professionals. Dit is de nieuwe naam van VIA Academy.

VIA Academy Professionals blijft de focus houden op het ontwikkelen van logistieke en supply chain professionals door middel van opleidingen en trainingen. Samen met VIA Academy Professionals kan er op deze manier niet alleen een antwoord worden geboden op het werven van nieuwe medewerkers maar ook op het ontwikkelen, binden en boeien van eigen medewerkers. In de huidige krappe arbeidsmarkt wordt dit een steeds belangrijker thema.

Naast de naamsverandering lanceert VIA Logistics Professionals ook een nieuwe website. Een moderne en frisse website met actuele logistieke en supply chain vacatures en een duidelijk overzicht van de diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden van VIA Academy Professionals.
Voor meer informatie bekijk onze nieuwe website www.vialogistics.nl.

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste
logistieke carriére kansen en opleidingen

Wij zijn altijd
op zoek naar
logistiek talent!