10 mei 2019

Deelnemers en coaches van Your Career in Control + aan het woord!

Dennis Broeksteeg, Manager Business Development bij HB Logistics en coach in het programma Your Career in Control +. VIA Academy mixt kennis & kunde tot een dynamisch programma. Resultaat?
Veel energie!

Jan Hendriks, HR Manager Netherlands/Scandinavia/Belgium bij Tennant en opdrachtgever en tevens zelf deelnemer
aan het programma Your Career in Control +
• Zeer interessant programma afgestemd op de doelgroep;
• Veel leerzame interactie tussen deelnemers en trainer;
• Door het maken van de diverse opdrachten blijft de oefenstof veel beter hangen;
• Geleerde kennis uit het verleden wordt weer eens goed opgefrist en nieuwe kennis opgedaan;
• Momenten van herkenbaarheid met betrekking tot praktijksituaties;
• Zeer toepasbaar in de dagelijkse praktijk;
• Vanuit Tennant al 5 deelnemers en een echte aanrader!

Jos Wismans, Supervisor bij Paccar Parts (DAF Trucks) en deelnemer aan het programma Your Career in Control +
In 2018 ben ik enthousiast begonnen aan de opleiding “Your Career In Control +” (voorheen Boost). Voorafgaand aan de opleiding bepaal je welke doelstellingen je wilt behalen. Met een kleine groep mensen van uiteenlopende
bedrijven en ongeveer dezelfde leeftijd deel je kennis en ervaringen. Je hebt altijd voldoende interessante raakvlakken en alles wat er wordt gedeeld in de groep blijft vertrouwelijk. Opdrachten worden zowel klassikaal als
zelfstandig of in de praktijk uitgevoerd. Naast deze opdrachten ga je bedrijven bezoeken en werk je aan problemen door intervisie. Het zet je aan tot anders denken en wat je kunt toepassen in je eigen werkomgeving De trainer is vakkundig en weet de stof helder en op een interactieve manier over te brengen. Er is voldoende gelegenheid om eigen voorbeelden ter sprake te brengen en hierover te discussiëren. Omdat ik al meerdere cursussen heb gehad met vergelijkbare thema’s kreeg ik ook specifieke huiswerkopdrachten mee. Dit resulteerde in mooie eyeopeners en directe verbeteringen.

YCIC+ is een interessante manier om de verschillen en/of overeenkomsten te behandelen tussen de oudere en jongere generatie van nu. Een cursus die ik iedereen kan aanbevelen!

Wil jij ook groeien met VIA Academy? Vraag onze Talent Development Managers Angelique Reiniers en Inge van Els naar de mogelijkheden voor jou of voor je organisatie. Wil je je direct inschrijven? Dat kan hier:

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste
logistieke carriére kansen en opleidingen

Wij zijn altijd
op zoek naar
logistiek talent!