17 juli 2020

Succesvol leiderschapsprogramma voor de eerste 20 Europese leaders van Ewals Cargo Care

In co-creatie met Ewals Cargo Care heeft VIA Academy het Next Generation Leadership Program ontwikkeld. De wereld is volop in beweging, waardoor er andere eisen worden gesteld aan de manager van de toekomst. Met dit programma speelt Ewals daar op in door hun (top)management te ondersteunen in hun leiderschapsontwikkeling. In de afgelopen maanden hebben de eerste 20 van de top 100 leaders binnen Ewals het programma succesvol afgerond.

Het traject is gestart met assessments en intakegesprekken. Op basis hiervan hebben de deelnemers een Personal Development Plan opgesteld, dat parallel aan de trainingssessies centraal stond tijdens het programma. Vervolgens zijn we in trainingen aan de slag gegaan met thema’s als next generation leadership, vertrouwen, motiveren en flow, growth mindset, generatieverschillen en omgaan met verandering. Als afsluiting van het programma is er nogmaals een assessment gemaakt om persoonlijke groei inzichtelijk te maken. Tijdens de eindgesprekken hebben we de resultaten besproken en zijn we in gesprek gegaan over verdere ontwikkelpunten voor de toekomst.

Onze trainer Angelique Reiniers kijkt met veel voldoening terug op deze eerste lichting van het programma. “Het was voor mij een zeer interessant en uitdagend traject. Eerst was er de ontwikkeling in nauwe samenwerking met Ewals om ervoor te zorgen dat het programma volledig in lijn was met de strategische koers van de organisatie. Vervolgens de trainingen met deelnemers uit 12 verschillende landen. Bij de eindgesprekken hoor je dan terug wat de daadwerkelijke impact is geweest op de dagelijkse business. Mooi om te horen hoe de deelnemers hun leiderschap naar een hoger niveau tillen. Daar doen we het voor.”.

Training NGLP
Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste
logistieke carriére kansen en opleidingen

Wij zijn altijd
op zoek naar
logistiek talent!