Chat with us, powered by LiveChat

Referenties Opdrachtgevers

“VIA onderscheidt zich door hele gedegen kennis van de MedTech logistics sector.”

Maurice Thelen

Site Director bij Abbott Vascular Netherlands

“De samenwerking met en dienstverlening van VIA ervaar ik als buitengewoon goed. We werken samen omdat we actief zijn in een steeds groeiende markt waarbij we nieuwe, goed gekwalificeerde mensen nodig hebben voor de vaste banen, alsook tijdelijk op interim of project basis. De ervaring leert dat ze snel goede kandidaten afleveren.

VIA onderscheidt zich door hele gedegen kennis van de MedTech logistics sector. Ze weten onze vereisten in goede profielen te vertalen en voelen de ‘sense of urgency’ die nodig is. Daarnaast denken ze op innovatieve wijze mee aan het ontwikkelen van de arbeidsmarkt en investeren ze daar ook in. Ze bieden met VIA Academy de mogelijkheid om bestaande medewerkers verder te ontwikkelen middels diverse opleidingsprogramma’s.”

fotoblok-referentie-vitacress

“VIA is een betrouwbare partner die weet wat wij nodig hebben om te kunnen groeien.”

Tijs Meewis

HR Manager bij Vitacress Real

“Bij VIA zitten vakmensen die weten wat recruitment inhoudt en weten waar wij naar op zoek zijn. Ze zijn in staat de verwachtingen goed te managen en komen afspraken na. Als Vitacress Real kijken we kritisch aan de voorkant of potentiële collega’s passen bij ons DNA en kernwaarden. De consultants van VIA begrijpen als geen ander wat ons DNA is en wat de kernwaarden zijn. Zo zijn zij in staat met passende kandidaten te komen die naadloos aansluiten bij de cultuur van ons bedrijf.”

fotoblok-referentie-syncreon

“Making the perfect match – without the perfect driver our formula 1 racecar is useless.”

Yvo Heiligers

Senior Site Director

“VIA help us selecting and establishing the perfect match in line- and project management professionals. As the next generation 3PL, leading a corporate startup, we need a team that promotes out-of-the-box thinking and invents new solutions to current and emerging needs. By focusing on both expertise and motivation we can challenge each other evolving and growing to customer changing needs.”