Loopbaan coaching

In ieders carrière is er wel eens een moment waarop je wil sparren. Sparren over het verloop van je loopbaan of over zaken waar je in de praktijk tegenaan loopt. Het liefst spar je met iemand die de branche kent en die je een spiegel voor kan houden. Eén van de ervaren coaches van VIA Academy Professionals is graag je gesprekspartner.

Loopbaan coaching

Loopbaanbegeleiding voor de werknemer
Voor vragen over het verloop van je carrière ben je bij VIA Academy Professionals aan het juiste adres. Misschien word je noodgedwongen ontslagen of stopt je werk om een andere reden? Of twijfel je of je nog op de juiste plek zit of dat het tijd wordt voor iets anders? We hebben diverse tools beschikbaar om je hierbij te helpen en denken graag met je mee.

Loopbaanbegeleiding voor de werkgever
Ga je afscheid nemen van een medewerker en wil je een gedegen outplacement traject aanbieden bij een partij die specialist is in persoonlijke ontwikkeling en daarnaast de sector en de arbeidsmarkt goed kent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijke coaching

Persoonlijke ontwikkeling voor de werknemer
Zoek je een sparringspartner die je kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling? Heb je vragen op het gebied van leiderschap of wil je meer halen uit je eigen performance? Onze coaches helpen je graag.

Persoonlijke ontwikkeling voor de werkgever
Hebben je mensen het in de huidige omstandigheden wat rustiger en is er meer tijd en ruimte voor reflectie en ontwikkeling? Of wil je als werkgever juist in moeilijke tijden extra waardering tonen door je medewerkers de mogelijkheid te bieden om zichzelf verder te ontwikkelen? Maak dan nu het verschil door persoonlijke coaching aan te bieden.

Coachen in een 1,5 meter samenleving

Natuurlijk werken we bij VIA conform de richtlijnen van het RIVM. Voor coaching hebben we twee mogelijkheden. Alle afspraken kunnen online plaatsvinden via diverse videotools. Heb je toch liever persoonlijk contact? Dan kunnen we afspreken op ons kantoor. In onze trainingsruimte of vergaderkamers hebben we genoeg ruimte om minimaal 1,5 meter afstand te houden.