Incompanytrainingen

Bij een Incompanytraject staan de ontwikkelbehoefte en de context van jouw organisatie centraal. Daarin verdiepen we ons terdege, voordat we een traject inrichten en een concreet programma samenstellen. De leerdoelen, opzet, duur en inhoud van de trainingen worden in overleg bepaald. Bij voorkeur spreken we vooraf ook met enkele deelnemers om een goed beeld te kunnen vormen van de doelgroep. Op die manier kunnen wij de training zo goed mogelijk laten aansluiten op hun ontwikkelbehoefte.

Onze trainingsstijl

De trainingen van VIA Academy Professionals zijn herkenbaar aan hun praktische stijl en persoonlijke benadering. Stukjes theorie worden telkens vertaald naar de dagelijkse praktijk van de deelnemers. De nadruk ligt dan ook op oefenen en zelf ervaren. We werken met voorbereidings- en praktijkopdrachten om de stap van training naar praktijk makkelijker te maken. Onze trainers krijgen vaak van deelnemers terug dat ze hun persoonlijke benadering prettig vinden. Ook in een groep is er voldoende aandacht voor elke individuele deelnemer, al dan niet aangevuld met individuele coachgesprekken. In onze trainingen heerst een open, prettige en vertrouwelijke sfeer met een gezonde dosis humor.

Digitale leeromgeving en blended learning

In grotere trajecten maken we vaak gebruik van onze eigen digitale leeromgeving of we ontwikkelen een omgeving voor onze opdrachtgever. Daarin vinden deelnemers alle relevante informatie terug. Denk aan praktische zaken als planning en locatie, maar ook opdrachten en hand-outs. Daarnaast kunnen we ook trainingsonderdelen online verzorgen. Afhankelijk van doelgroep en ontwikkelbehoefte maken we de juiste keuze voor fysieke contactmomenten, online activiteiten of een mix daarvan.