VIA Academy Professionals

De ontwikkeling gaat altijd door

Je haalt het meeste uit je mensen met VIA Academy Professionals. Samen bepalen we de ontwikkelbehoefte van je organisatie, teams of individuele medewerkers en kijken we welke oplossing hier het beste op aansluit. Van een incompany training voor een hele afdeling, een individuele inschrijving voor één van onze programma’s tot een individueel coachtraject op maat, allemaal in eigen huis ontwikkeld. Je komt verder met VIA Academy Professionals.

Doelgerichte persoonlijk ontwikkeling

Onze jarenlange vakkennis hebben we vertaald naar praktijkgerichte programma’s op verschillende niveaus. Met deze programma’s bieden we inzichten die je medewerkers direct kunnen toepassen in de praktijk. Wil je een team beter laten functioneren of maakt je hele bedrijf een koerswijziging door? Wij kunnen elke verandering faciliteren of versnellen met een opleiding of training op maat.

Medewerkers blijven stimuleren

VIA Academy Professionals is je totaalpartner in de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers. Zowel aanstormende logistieke talenten als senior medewerkers met jarenlange werkervaring vinden bij ons de verdieping en verbreding die ze zoeken. Zo bind je medewerkers die je niet kwijt wilt, door hun groei te ondersteunen en stimuleren. Op beslissende momenten in hun loopbaan kunnen we bijvoorbeeld door middel van een assessment de volgende stap in hun ontwikkeling bepalen.

Onze opdrachtgevers:

Amway

Amway

DAF

DAF

Davant

Davant

Dsv

Dsv

2xl

2xl

Ewals

Ewals

Flex

Flex

Geodi

Geodi

Hartog & Bikker

Hartog & Bikker

Helly Hansen

Helly Hansen

Jabil

Jabil

Kalfire

Kalfire

Medtronic

Medtronic

New Cold

New Cold

Strukto

Strukto

Tans

Tans

Tennant

Tennant

Vostermans

Vostermans