Professionals

Waar je ook naartoe wilt,
samen vinden we je
weg

Als logistiek professional weet je hoe belangrijk het is om in beweging te blijven. VIA Logistics Professionals helpt je bij elke volgende stap in je carrière. Of je nu net een hbo-opleiding hebt afgerond of wilt doorgroeien naar een sleutelpositie. Wij hebben het grootste netwerk en de mooiste vacatures in logistiek en supply chain.

De kracht van VIA Logistics Professionals is dat we uitsluitend werken en werven in deze specifieke sector. Onze specialisten spreken jouw taal en weten hoe de wegen lopen. Wil je sparren over je loopbaan, verkennen wat je doorgroeimogelijkheden zijn of jezelf verder ontwikkelen aan onze VIA Academy? Wij kennen je vakgebied als geen ander en helpen je graag om je carrière te versnellen.

testimonial01

“Een tijdje geleden kwam ik via LinkedIn een interessante vacature tegen. Ik heb hier direct op gesolliciteerd”

Rabin Mohunlol

Global Demand Planner EMEA bij Hollister

“Een tijdje geleden kwam ik via LinkedIn een interessante vacature tegen. Ik heb hier direct op gesolliciteerd en vrij snel daarna volgde een kennismakingsgesprek met VIA. Ik werd voorgesteld bij de opdrachtgever en vervolgens werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Gedurende de gehele procedure waren de lijnen kort. Wanneer er iets niet duidelijk was werd dit direct uitgezocht. Dit heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. De sollicitatiegesprekken bij de opdrachtgever resulteerden uiteindelijk in een nieuwe baan voor mij!”