Over ons

We helpen je om altijd in beweging te blijven

Logistiek en supply chain is een wervelende branche en een prachtig vakgebied. Het is ook een specifieke wereld met een eigen cultuur en talloze geschreven en ongeschreven regels. Wij weten hoe het werkt en zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in recruitment en opleiding van hoger opgeleide professionals. Van zojuist afgestudeerd HBO’er tot en met senior management. We spreken de taal, herkennen de fase van ontwikkeling en maken de match met onze opdrachtgevers.

We werken in heel Nederland en daarbuiten voor logistieke dienstverleners én verladers voor wie logistiek een belangrijke pijler is. Voor deze opdrachtgevers zijn we de recruitment- en opleidingspartner die helpt ambities en doelstellingen te realiseren. Dat doen we door nieuwe mensen te vinden en de huidige medewerkers te ontwikkelen aan onze eigen Academy.

Ons netwerk is inmiddels uitgegroeid tot ruim 16.000 potentiële kandidaten. Hierdoor kunnen we voor vrijwel elke functie binnen onze specialisatie de juiste kandidaat voordragen. Vast of tijdelijk, we helpen je snel aan de logistiek professional of supply chain specialist die je nodig hebt.

Veel opdrachtgevers zien ons als een verlengstuk van de eigen HR-afdeling en dat is precies zoals we graag werken. We geven gevraagd en ongevraagd advies en zijn voor kandidaten een sparringpartner op het gebied van loopbaanontwikkeling en carrière. Eerlijk, integer, positief kritisch, maar altijd enthousiast en gedreven om samen met onze opdrachtgevers en kandidaten de beste keuzes te maken.

Zo blijven we niet alleen in beweging, maar brengen we persoonlijke doelen en bedrijfsambities versneld dichterbij.

VIA Logistics Professionals 2022

Onze opdrachtgevers:

Abbot

Abbot