Detachering & Interim Solutions

Ben je binnen je organisatie op zoek naar tijdelijke ondersteuning of heb je aanvullende kennis en ervaring nodig? Dan biedt VIA Logistics Professionals de oplossing. Dit kan door het inzetten van een professional op detacheringsbasis maar dit kan ook door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van interim professionals.

Uitgebreid netwerk

Ons netwerk bestaat uit ervaren logistici die vaak al diverse functies op management- of directieniveau hebben vervuld.  Ze zijn op korte termijn inzetbaar voor diverse opdrachten. Denk aan overbruggings- of verandermanagement, projectmanagement en/of crisismanagement.

Flexibiliteit en kwaliteit

VIA Logistics Professionals bewijst al jarenlang dat flexibiliteit en kwaliteit hand in hand kunnen gaan.  Om samen tot de beste oplossing te komen maken we graag eerst een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en definiëren we de opdracht.  Pas daarna gaan we op zoek naar de meest geschikte en beschikbare kandidaat. Dus heb je behoefte aan flexibiliteit en kwaliteit dan maken we graag een afspraak om samen tot de beste oplossing te komen.