Voor de werkgever

Loopt één van je medewerkers vast in zijn functie? Wil je medewerkers bij een promotie goed op weg helpen in hun nieuwe rol? Wil je medewerkers binden en boeien door extra te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling? Heb je een individuele medewerker met een ontwikkelbehoefte en is training niet het juiste middel? Ga je afscheid nemen van een medewerker en wil je een outplacement traject aanbieden? In al deze gevallen kunnen de coaches van VIA Academy je helpen.

We coachen op de volgende gebieden:

Persoonlijke ontwikkeling

Hebben je mensen het in de huidige omstandigheden wat rustiger en is er meer tijd en ruimte voor reflectie en ontwikkeling? Of wil je als werkgever juist in moeilijke tijden extra waardering tonen door je medewerkers de mogelijkheid te bieden om zichzelf verder te ontwikkelen? Maak dan nu het verschil door persoonlijke coaching aan te bieden. Onze coaches helpen graag bij diverse vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en omgaan met stress.

Executive coaching

It’s lonely at the top. Hoe hoger je in een organisatie komt, des te minder collega’s er zijn op hetzelfde niveau om mee te sparren. Onze coaches hebben ook ruime ervaring in het coachen van directeuren en senior managers. Vraagstukken met betrekking tot leiderschap staan hierbij meestal centraal.

Loopbaan coaching

Ga je afscheid nemen van een medewerker en wil je een gedegen outplacement traject aanbieden bij een partij die specialist is in persoonlijke ontwikkeling en daarnaast de sector en de arbeidsmarkt goed kent? Dan ben je bij VIA aan het juiste adres. In een aantal sessies werken we achtereenvolgens aan zelfinzicht, loopbaanoriëntatie en arbeidsmarktbenadering, vaak vooraf gegaan door een assessment. Afhankelijk van de behoefte en het budget, stellen we een traject op maat samen.