Ben je zelf op zoek naar een coach?

Heb je twijfels over het verloop van je loopbaan? Zijn er zaken waar je tegenaan loopt in jouw functie? Heb je net een nieuwe rol en voel je je daar nog niet helemaal comfortabel in? Heb je moeite om op de juiste manier om te gaan met bepaald gedrag? Heb je een gerichte ontwikkelbehoefte, maar is een training niet het juiste middel? Bij al deze vragen kun je denken aan een individueel coachtraject.

We coachen op de volgende gebieden:

Persoonlijke coaching

Zoek je een sparringspartner die je kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling? Wil je meer halen uit je eigen performance, loop je tegen lastige zaken aan in jouw rol of heb je vragen op het gebied van leiderschap? Onze coaches helpen jou graag.

Executive coaching

It’s lonely at the top. Hoe hoger je in een organisatie komt, des te minder collega’s er zijn op hetzelfde niveau om mee te sparren. Onze coaches hebben ook ruime ervaring in het coachen van directeuren en senior managers. Vraagstukken met betrekking tot leiderschap staan hierbij meestal centraal.

Loopbaan coaching

Voor vragen over het verloop van je carrière ben je bij VIA Academy Professionals aan het juiste adres. Misschien word je noodgedwongen ontslagen of stopt je werk om een andere reden? Twijfel je of je nog wel op de juiste plek zit of dat het wellicht tijd wordt voor iets anders? We hebben diverse tools beschikbaar om je hierbij te helpen en denken graag met je mee. Afhankelijk van jouw behoefte ligt de nadruk meer op het in kaart brengen van je drijfveren en talenten, op het ontwikkelen van bepaalde competenties of op het benaderen van de arbeidsmarkt. Voor die laatste stap werken we nauw samen met onze collega’s die werkzaam zijn in de werving en selectie bij VIA Logistics Professionals.