Programma’s bij onze klanten

Ewals Cargo Care / Ewals Group
Voor Ewals verzorgen we diverse soft skill trainingen, hetzij op interne open inschrijving, hetzij op maat gemaakt voor bepaalde afdelingen of teams. Denk hierbij aan thema’s als effectief beïnvloeden, klantgerichtheid en timemanagement. Daarnaast verzorgen we voor het management op diverse niveaus de volgende programma’s:

Ewals Management & Leadership Program
Doelgroep: leidinggevenden vanaf teamleider niveau tot en met directie.
Onderwerpen: communicatie en beïnvloeden, leiderschap, HR en finance.
Aan dit programma hebben inmiddels meer dan 200 personen uit 17 landen deelgenomen.

Ewals Next Generation Leadership Program
Om het management te ondersteunen in hun ontwikkeling zodat ze klaar zijn voor de toekomst, hebben we in cocreatie met Ewals het Next Generation Leadership Program ontwikkeld.
Doelgroep: top 100 leaders binnen Ewals in heel Europa.
Thema’s: verdiepend leiderschapstraject met onderwerpen als psychologische veiligheid, growth mindset, motivatie en inclusief leiderschap.

Strukton
We hebben jarenlang een Young Professionals programma verzorgd voor Strukton. Dit was een intensief programma waarin high potentials modules volgden en gedurende 9 maanden werkten aan een verbeterplan binnen de eigen organisatie. Wij coördineerden het programma en verzorgden de soft skill onderdelen.  Daarnaast coachten we de deelnemers individueel. Het programma werd erg positief beoordeeld door de opdrachtgever en door de deelnemers, die aangeven dat ze aanzienlijke stappen hebben gezet in hun persoonlijke ontwikkeling en sindsdien veel meer zelfvertrouwen hebben.

Vostermans
Voor Vostermans hebben we onder andere Vostermans Young Professionals verzorgd, een tweejarig programma voor een aantal jonge talenten in de organisatie. Het traject start met een assessment gevolgd door een breed pakket aan trainingen. Het merendeel van de trainingen wordt verzorgd door VIA Academy, maar er komen ook diverse interne en externe gastsprekers aan bod. Naast de trainingen werken de deelnemers in teams aan verbetertrajecten binnen hun eigen organisatie. Hier kunnen ze het geleerde meteen toepassen in de praktijk en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de organisatie als geheel. Tot slot krijgen de deelnemers individuele coaching ter ondersteuning van hun persoonlijke ontwikkeling.

Diverse opdrachtgevers
Ook hebben we voor diverse opdrachtgevers Leadership programma’s verzorgd voor leidinggevenden op verschillende niveaus. Na een assessment en individuele intakegesprekken volgden er trainingen op het gebied van effectief communiceren en beïnvloeden, situationeel leidinggeven, functionerings- en beoordelingsgesprekken en coachen en ontwikkelen van collega’s. Deelnemers werden individueel gecoacht en hielden een reflectieverslag bij om hun eigen ontwikkeling te volgen. Het traject werd afgesloten met een eindgesprek waarbij de interne en externe coach aansloot, vervolgd door een afsluitende sessie met de gehele groep. Deze stond in het teken van teamontwikkeling.

Dergelijke trajecten hebben we verzorgd voor o.a. Broekman Logistics, Helly Hansen, MGG, Cordstrap, FLEX en Jabil.