Detachering & Interim Solutions

Ben je een logistieke professional of supply chain specialist en weet je precies waar je kracht ligt? Wij hebben een groot netwerk van aansprekende opdrachtgevers en vinden de interimprojecten waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Ook na de match kun je op ons rekenen, zodat jij je helemaal kunt richten op de inhoud van je project.

Sluit je aan bij ons netwerk

Als je eenmaal via ons werkt, hoef je niet meer zelf op zoek naar je volgende opdracht, wij maken de match voor je. Je wordt bovendien onderdeel van ons netwerk van interim professionals met alle voordelen van dien.

Je krijgt wat je verdient

We hanteren een duidelijke open tariefstructuur die recht doet aan je expertise als interim professional.

Detachering

In onze branche is steeds meer behoefte aan flexibiliteit. Dat is geweldig nieuws als je graag op detacheringbasis werkt. Wij hebben regelmatig mooie tijdelijke uitdagingen op alle niveaus. Van zojuist afgestudeerd HBO’er tot senior professional.

Alles perfect geregeld

Vind je het leuk om regelmatig nieuwe projecten op te pakken en vind je het bestaan als zzp-er te onzeker? Dan is detachering voor jou de uitkomst. Wij nemen alle werkgeverstaken voor onze rekening. Naast een prima salaris, zorgen wij ook voor de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding.