16 april 2024

VIA bouwt zelfstandig verder aan groei onder de paraplu van Logistic Force

VIA kondigt met trots aan dat Logistic Force (LF) de aandelen op 11 april jl. van VIA heeft overgenomen en dat VIA autonoom onder de paraplu van Logistic Force verder zal opereren. Met een sterke ambitie om jaarlijks gezond te groeien, heeft VIA de afgelopen jaren gestaag haar activiteiten uitgebreid. Om nieuwe relaties versneld kennis te laten maken met onze dienstverlening, kennis en expertise hebben we diverse mogelijkheden onderzocht.

Na zorgvuldige overweging heeft VIA de keuze gemaakt om onder de paraplu van Logistic Force verder te gaan. Deze beslissing is gebaseerd op verschillende overwegingen, waaronder de culturele fit tussen beide bedrijven, de vergelijkbare activiteiten en specialisaties en de gedeelde visie op groei en ontwikkeling.

De strategische samenwerking met Logistic Force biedt VIA de mogelijkheid om haar groeistrategie te versnellen en haar aanwezigheid uit te breiden naar nieuwe locaties. Met behoud van haar eigen identiteit, directie en ervaren medewerkers zal VIA volledig zelfstandig blijven opereren, terwijl het kan profiteren van het sterke netwerk en de relaties van Logistic Force en vice versa.

“De overname van de aandelen door Logistic Force en de daaropvolgende samenwerking markeren een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van VIA.” Aldus Paul, Eric en Roy. “We kijken er persoonlijk naar uit om onze dienstverlening verder te kunnen ontwikkelen en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal leiden tot synergie en verdere groei.”

Onder de paraplu van Logistic Force blijft VIA de vertrouwde partner op het gebied van werving & selectie, interim oplossingen en training & coaching.

Over Logistic Force
Logistic Force bestaat ruim 15 jaar en is een toonaangevende speler in de logistieke sector, gespecialiseerd in uitzenden, recruitment en opleidingen. Met een uitgebreid netwerk van klanten en professionals is Logistic Force een betrouwbare partner voor bedrijven die behoefte hebben aan logistieke oplossingen en personeel.

We bedanken je voor het vertrouwen in de afgelopen jaren en zien er naar uit om de komende jaren de samenwerking verder uit te bouwen.

Paul Custers
Eric van den Borst
Roy Knelissen

Overname foto

Van links naar rechts: Paul Ernes, Chief Operation Officer Logistic Force, VIA DGA’s Roy Knelissen, Paul Custers, Eric van den Borst en Martin van Dijk, CEO Logistic Force

Lees hier het persbericht.

Aanmelden Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste
logistieke carriére kansen en opleidingen

Wij zijn altijd
op zoek naar
logistiek talent!